Femdom leden

Famdom zoeken

Femdom

Let op: Fictieve Profielen, Fysiek afspreken niet mogelijk

Femdom is al een tijdje in opkomst, ook in Nederland! Maar wat is Femdom nu eigenlijk en hoe kun je als man of vrouw met deze heerlijk kinky voorkeur een lekker spannend sexcontact vinden om al je wensen mee uit te laten komen? Op deze pagina vertellen we je alles over het fenomeen Femdom en geven we je tal van tips over hoe je dit ook in je eigen leven kunt opnemen. Maar ook wanneer je het een keertje vrijblijvend wilt proberen zijn daar tal van mogelijkheden voor. Ook vind je bij onze website heel veel dominante vrouwen en onderdanige mannen om al je Femdom fantasieën mee uit te laten komen.

Wat is Femdom?

Wat is Femdom nu precies? Het woord is een samentrekking van de woorden Female Domination, wat Engels is voor Vrouwelijke Dominantie. Het is dus een vorm van BDSM waarbij de vrouw altijd de bovenliggende partij is en bepaalt wat de man moet doen. Dat kan op heel veel manieren tot uiting komen, maar het kan in de praktijk bijvoorbeeld betekenen dat de vrouw bepaalt wanneer de man wel of niet klaar mag komen. De vrouw is volgens liefhebbers van Femdom namelijk superieur aan de man. Het hangt van je eigen voorkeuren en interesses af welke kanten van femdom je het meeste aanspreken. Er zijn echter wel vaak heel specifieke handelingen waar veel mannen en vrouwen zich toe aangetrokken voelen en opgewonden van worden. Dit zijn dingen zoals:
 • Facesitting is wanneer de Domina met haar kruis of billen op het gezicht van haar slaaf gaat zitten om hem het ademen moeilijker te maken.
 • De term Pegging wordt gebruikt voor het anaal nemen van de slaaf door de Domina, meestal met behulp van een voorbinddildo.
 • Sommige Domina's houden ervan hun slaaf een kuisheidskooi aan te doen en voor hem te bepalen wanneer hij daar weer uit mag. Dit wordt vaak gebruikt om te voorkomen dat de slaaf zichzelf kan bevredigen in haar afwezigheid.
 • Orgasmecontrole: wanneer de slaaf bijvoorbeeld te vroeg klaarkomt zal ze zorgen dat hij daar niet van kan genieten door hem niet meer te stimuleren, pijn te doen of zijn zeer gevoelige penis te blijven aftrekken of kietelen lang na het orgasme.
 • Vernedering met woorden of door de slaaf bepaalde handelingen te laten uitvoeren horen ook vaak bij het Femdom spel.

Femdom slaaf worden

Hou kun je een Femdom slaaf worden wanneer je een onderdanige man bent die graag een Domina wil leren kennen? Onze website is daar het perfecte startpunt voor, want hier vind je tal van zeer ervaren Domina's die regelmatig op zoek zijn naar een nieuw Femdom slaafje om naar hun eigen inzicht te gebruiken voor hun plezier en genot. Welke domina voor jouw als Femdom slaaf het beste is om te benaderen ligt eraan wat je zelf zoekt. Wil je jezelf bijvoorbeeld te allen tijde in dienst stellen van je dominante meesteres? Dan zoek je een 24/7 BDSM slaaf/meesteres relatie en is het goed om ook een Domina te zoeken die dat als doel heeft. De Femdom relatie neemt dan namelijk de plaats in van een 'gewone' relatie, waarbij de dominantie van de vrouw echter tot in elk aspect van de relatie wordt doorgevoerd. Maar je kunt Femdom natuurlijk ook alleen als een op zichzelf staand spel willen beleven en ook dan is het heel belangrijk dat je een dominante vrouw vindt die hetzelfde zoekt.

Wat is de slaventraining?

Slaventraining is een soort opleiding tot slaaf door de Femdom Domina die eigenlijk ook nooit stopt. Je zou deze slaventraining ook africhten kunnen noemen, want de slaaf wordt (in elk geval tijdens het spel) als inferieur beschouwd en moet zich daarnaar schikken. Als slaaf moet je nooit lichtzinnig aan een slaventraining beginnen, want je moet het diep gewortelde verlangen hebben je bij je Femdom tot niets te laten reduceren. Die behoefte kan puur lichamelijk zijn maar heeft vaker ook een grote psychologische component. En net als bij alle andere BDSM spellen en relaties is ook de verhouding tussen een Dominatrix en haar slaaf er eentje van wederzijdse opwinding en bevrediging, je moet er dus voldoening uithalen om door je Domina getraind te worden tot de perfect onderdanige slaaf die in je schuilt.

Domina contacten vinden in je eigen regio

Wat voor Femdom relatie of spel je ook zoekt en hoe ver je ook wilt gaan als slaaf, het is altijd het fijnste wanneer je gewoon Domina contacten in je eigen regio kunt vinden. Zowel voor alleen een Femdom spel als een volwaardige Domina-Slaaf relatie is het nu eenmaal fijn als je dicht bij elkaar in de buurt woont zodat je eenvoudig af kunt spreken. Daarom zorgen we ervoor dat je op onze website makkelijk in contact kunt komen met gelijkgestemde mannen en vrouwen in je eigen omgeving. Zodra je lid wordt ontvang je meteen matches van leden uit je eigen regio die aan al je voorkeuren voldoen. Dat betekent dat je dus als Domina direct voorstellen krijgt van profielen van slaven die overeenkomen met je eigen wensen en eisen, en als slaaf zie je direct welke Domina's er onlangs in je eigen regio zijn bijgekomen.

Veel leden zoeken een vaste BDSM relatie

Of je nu een Femdom relatie of een ander soort BDSM relatie wilt vinden, op onze website kun je altijd de spannende mannen en vrouwen leren kennen waar je naar op zoek bent. Elke dag melden zich weer vele tientallen mensen uit heel Nederland bij ons aan met het specifieke doel om een langdurige en intens kinky BDSM relatie te vinden. Bij een BDSM relatie kan het gaan om een erotische relatie waarbij je regelmatig met elkaar afspreekt om van BDSM te genieten, maar ook om een romantische (vaste) relatie die voor een heel groot deel op jullie gedeelde BDSM fantasieën en wensen is gebaseerd. Dit kan in het meest extreme geval van een Femdom relatie bijvoorbeeld zelfs gaan om een totale overgave van de macht over je eigen leven als slaaf. Wat voor vorm van een BDSM relatie je ook zoekt, het is nooit iets waar je zomaar eventjes aan begint. BDSM is naast een heel spannende en opwindende ook een heel intieme aangelegenheid waarbij volledig op elkaar kunnen vertrouwen van groot belang is. Elkaar voor je aan een BDSM relatie begint goed leren kennen is dus een absolute vereiste en het is nooit aan te raden om jezelf al helemaal aan iemand te verbinden voor je ook meerdere echte ontmoetingen hebt gehad.

Stappen voor het vinden van een Femdom of BDSM relatie

Wat kun je het beste doen wanneer je op zoek bent naar een online BDSM relatie? De volgende stappen worden door veel mensen genomen die het snelste een spannende en geweldig bevredigende BDSM relatie vinden:
 1. Zoek via onze website verschillende leden die in grote lijnen overeenkomen met het profiel van de slaaf of Dominatrix die je zoekt.
 2. Ga met deze profielen het gesprek aan om te checken of jullie inderdaad genoeg raakvlakken hebben voor een vervolg van het contact.
 3. Kies de persoon tot wie je jezelf het meest voelt aangetrokken en chat alleen met die man of vrouw verder
 4. Tijdens de eerste online ontmoeting wordt er alleen gepraat of een eerste (meestal vrij eenvoudig) BDSM spel gespeeld om te checken of de klik er echt is om langere tijd met elkaar een BDSM relatie te onderhouden.
 5. Bij een succesvolle eerste online BDSM date kun je afspreken om een BDSM relatie aan te gaan en is het tijd om alle hard en zachte grenzen op een rijtje te zetten.
Natuurlijk hoef je niet meteen de belofte aan elkaar te doen dat je jullie Femdom of BDSM relatie lange tijd zullen blijven voortzetten, want je kunt altijd na relatief korte tijd alweer de behoefte voelen om op zoek te gaan naar een andere BDSM relatie. Maar door deze 5 stappen dan opnieuw te volgen kom je zo weer tot een nieuwe spannende online relatie met alle kinky elementen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

BDSM contact vinden als discretie het belangrijkste is

BDSM contact vinden wanneer je 100% zeker wilt weten dat je er niet bij betrapt zult worden lijkt op het eerste gezicht lastig, maar in de praktijk valt het reuze mee. Voorheen was je dan vooral aangewezen op het bezoeken van BDSM prostituees, maar dankzij de anonimiteit die het internet je biedt kun je tegenwoordig ook gewoon volledig gratis BDSM contact zoeken dat volledig veilig en discreet is. Het is alleen wel nodig om continu je eigen discretie te bewaren en over elke stap die je neemt even goed na te denken. Met de volgende tips zorg je dat ook jij snel en makkelijk een volledig discreet BDSM online contact kunt vinden:
 • Zoek geen BDSM contact dat heel dicht bij je in de buurt zit, want hoe groter de afstand, hoe makkelijker je de dates geheim kunt houden.
 • Plaats nooit je contactgegevens in een openbaar profiel, zoals het kinky profiel op onze website.
 • Verstuur nooit zomaar je gegevens via een privéberichtje maar wacht hier net zolang mee totdat je zeker weet dat je elkaar kunt vertrouwen
 • Ontmoet elkaar discreet in de chatbox zonder direct een BDSM date in te plannen zodat je kunt checken dat de ander ook oprecht is met zijn of haar kinky wensen.
 • Zoek liever een enkel BDSM contact dat je kunt vertrouwen dan dat je de losse BDSM dates aan elkaar rijgt met meerdere mensen.
 • Gebruik altijd je gezonde verstand en ga niet te snel in op een aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn. Wellicht probeert iemand je iets te ontfutselen wat later tegen je gebruikt kan worden!
Door het eerste BDSM contact dat je met iemand hebt via onze eigen website te laten lopen kun je zorgen dat je alvast geheel anoniem elkaar kunt leren kennen. Je hoeft dan geen gegevens te delen die je nog niet kwijt wilt, maar hebt wel alle middelen om de potentie van een spannend en kinky contact te verkennen met die andere persoon. Ook als het niks wordt weet die ander dan als het goed is nog helemaal niets persoonlijks van je, behalve misschien de regio waarin je woont. Door bij ons te BDSM daten bescherm je dus optimaal je privacy en veiligheid!

Let op: Fictieve Profielen, Fysiek afspreken niet mogelijk

Seiten

femdom

Femdom advertenties

Mieke25 uit Overijssel

Ik heb alles best wel goed voor elkaar, een leuke baan, een leuke flat waar ik ook met plezier woon, alleen ik mis nog een stevige knuffelbeer, een man die er voor mij is en mij de liefde kan en wil geven. Ben jij zo type man..

S-waf-EL uit Oost-Vlaanderen

Hou je van swaffel? Weet je wat het is? hihihi Mep met je pik tegen mijn zeiknatte klitje, pis er zelfs op, mmmmmm En ja pets maar met je lul erop, heerlijk!

Viola28 uit Zuid-Holland is online

Mijn vriend is mijn ex vriend geworden, die had blijkbaar aan mij niet genoeg en ging vreemd, toen ik daar achter kwam heb ik hem meteen uit huis gezet, maar nu ben ik alleen en wil toch wel seks, wil jij seks met mij? laat d..

Wildebloem uit Noord-Brabant

ik wil graag een eenvoudig leuke man die mij lekker kan vermaken als we samen zijn. Al is het maar gezellig met zijn tweetjes naar de bios zoals in de goede oude tijden;) Als je me vraagt om je ergens te ontmoeten om snel een..

Blondyhannah uit Noord-Holland

Hi heren, Ik ben Hannah en zoek een maatje voor plezier. Respect en hygiene vind ik erg belangrijk. Samen knuffelen en 'liefdevol' genieten vind ik leuk. Na loop van tijd kunnen we evt wat experimenteren maar ben nogal terugh..

HotmelanieHot uit Noord-Brabant

Hallo, wat geweldig dat je toch de moeite hebt genomen om mijn profiel te lezen. Ik ben een getrouwde dame met helaas ook de problemen van het getrouwde leven. Mijn relatie zit behoorlijk in een sleur, en mijn echtgenoot heef..

Komkommerrr uit Noord-Brabant

Benieuwd wat ik allemaal met een komkommer kan ;)? Meer dan alleen erop knabbelen en eraan likken..

Mijdoosisnat uit Friesland

Ik woon sinds kort op mezelf. Ik ben gewoon op zoek naar leuke mannen voor spannende dates

BigBoobs uit Zuid-Holland

Mijn trots zijn mijn boobs Zoek dan ook een geile man die houdt van big boobs en die lekker tussen mijn boobs wil rollebollen Stuur me een foto van jezelf als je reageerd Kus kus

Elvira19 uit Noord-Holland

Zin in een spannende hete geile chat met mij? met geile fotos

Lekkerfi793 uit Zuid-Holland

Deze verlegen studente wil graag wat meer ervaring opdoen. Ik weet niet goed hoe ik dat moet uitleggen maar ik wil gewoon minder stress ervaren tijdens seks. Oefening baart kunst zegt men altijd, dus daarom wil ik snel beginn..

Sylvia25 uit Utrecht is online

Ben Sylvia ben 25 en ben Bisexueel Zou het leuk vinden om zowel nieuwe vrienden als vriendinnen op te doen en saamen leuke geile dingen te ondernemen stuur me berichtje en dan zien we elkaar snel xxxxx